65
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 125 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 115 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- γάλα 500 ml
- χυμός λεμονιού 3 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- βανιλίνη 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Το δικό μου γλυκό έχει το αξεπέραστο και διαχρονικό άρωμα αλλά και τη μοναδική επίγευση του λεμονιού. Εσείς, μπορείτε να το κάνετε με άρωμα βανίλιας ή μοσχολέμονου, ακόμη και πικραμύγδαλου. Σε επόμενη ανάρτηση θα σας παρουσιάσω και την εκδοχή για σοκολατομανείς και όχι μόνον! Αξίζει, πάντως να το δοκιμάσετε με την πρώτη ευκαιρία!...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com