144
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 2 φλ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- γάλα 1 φλ
- γιαούρτι 2 φλ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- ζάχαρη 4 φλ
- πορτοκάλι 0.5 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ζάχαρη 4 φλ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- κανέλα 2 τμχ
Υλικά2 κούπες τσαγιού χονδρό σιμιγδάλι1 κούπα τσαγιού ψιλό σιμιγδάλι1 και 1/2 κούπες τσαγιού ζάχαρη2 γεμάτες κουταλιές σούπας μπέικιν πάουντερανακατεμένες σε 1/2 κούπας τσαγιού χυμό πορτοκάλι1 κούπα τσαγιού γάλα2 κούπες τσαγιού γιαούρτι1 κουταλάκι κοφτό του γλυκού κοπανισμένη μαστίχα Για το σιρόπι 4 κούπες τσαγιού ζάχαρη3 κούπες τσαγιού νερό και φλούδα από μισό πορτοκάλι και φλούδα από μισο λεμόνι1 κουταλιά σούπας...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com