Αφράτο ραβανί με πορτοκάλι

Καταχωρήθηκε στις 28/06/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αναμειγνύουμε το νερό με την ζάχαρη και τα βάζουμε να βράσουν για 5 λεπτά (από την στιγμή που θα κοχλάζουν). Όταν το σιρόπι είναι έτοιμο βάζουμε λίγο χυμό λεμονιού. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο, τον χυμό, το σιμιγδάλι, το αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.

Διάβασε τη συνταγή στο https://foodaholics.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!