61
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- βούτυρο -
- φιστίκι Αιγίνης -
- λεμόνι 1 φέτ
- γλυκόζη 1 κσ
- γάλα 3 κούπα/ες
- ζάχαρη άχνη 1 κούπα/ες
- αλεύρι 6 κσ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- φυτική σαντιγί 1 φακ
Υλικά: (για ένα ορθογώνιο τάπερ και 4 κουπάκια στρόγγυλα) - 250 γραμμάρια κανταΐφι - βούτυρο - λίγα ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης για το σιρόπι: - 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη - 2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό - 1 φέτα λεμόνι - 1 κουταλιά της σούπας γλυκόζη
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.gr