Ένα ρεβανί μόνον με αλεύρι

Καταχωρήθηκε στις 12/10/13

3 Ψήφοι Ψήφισε

Κυριακάτικο, διαχρονικό γλυκό σήμερα σε μια αυτοσχέδια εκδοχή που την έκανα διατηρώντας επιφυλάξεις αλλά τελικά μου προέκυψε υπέροχη! Πώς θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αλλιώς αυτό το χρυσαφένιο γλυκό που έχει τις ρίζες του βαθιά στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα ενώ μπορεί να υποστηρίξει χίλιες παραλλαγές παραμένοντας η απόλυτη, σιροπιασμένη γλυκολιχουδιά;; Αυτή τη φορά υποδέχθηκε το καλαμποκάλευρο και ένα γλάσο λεμονιού που του χάρισαν ένα διαφορετικό στυλ... δοκιμάστε το και δεν θα το μετανιώσετε!...

Διάβασε τη συνταγή στο https://tantekiki.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!