by admin

Έτσι θα πετύχεις το τέλειο γαλακτομπούρεκο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μάθετε τα μυστικά επιτυχίας για τέλειο γαλακτομπούρεκο και σωστό σιρόπιασμα. Οι λεπτομέρειες στο ψήσιμο κάνουν τη διαφορά Αρχικά, τα γλυκά ταψιού πρέπει να ψήνονται σε μέτριες θερμοκρασίες, για να προλαβαίνουν τα φύλλα να ψήνονται μέχρι μέσα. Με τον τρόπο αυτό, απορροφούν σωστά το σιρόπι τους. Αν ψήσετε σε αέρα, χαμηλώστε κατά 20 βαθμούς το φούρνο, ψήστε ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: γαλακτομπούρεκο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr