Καταχωρήθηκε στις 02/05/13
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι
- ρίγανη
- θυμάρι
- ελαιόλαδο
- γλυκάνισο και 8 ακόμα υλικά
Υλικά 250 γρ. φύλλο κανταΐφι 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού σπόροι γλυκάνισου, κοπανισμένοι Για τη γέμιση 3 ματσάκια (300 γρ. περίπου) καυκαλήθρες, πλυμένες, στεγνωμένες και χοντροκομμένες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια με το φύλλωμα, ψιλοκομμένα ...