Ηπειρώτικη λαδόπιτα ή σάμαλι;

Καταχωρήθηκε στις 05/09/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η ίδια, γνωστή, απλοϊκή αλλά και τόσο νόστιμη γεύση!! Με το σιρόπι, ελαφρά δεμένο, τόσο όσο χρειάζεται για να ρέει δίπλα στο γλυκό αλλά και στον ουρανίσκο, χωρίς τη γλυκόζη για να ... γίνει παχύρρευστο, με ένα ελαφρύ άρωμα βανίλιας αν και όχι βανίλιας Μαδαγασκάρης, χωρίς να αποπνέει πολυτέλεια ...απλά παράδοση, γιαγιά, άλλες εποχές που οι άνθρωποι απολάμβαναν τη γλυκιά γεύση του χωρίς να έχουν συνηθίσει τις επιπλέον "φιοριτούρες"..

Διάβασε τη συνταγή στο https://tantekiki.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!