Κανταΐφι σουφλέ με τυριά, ζαμπόν και πιπεριές Φλωρίνης (Το Πρωινό 17.03.14)

Καταχωρήθηκε στις 18/03/14

6 Ψήφοι Ψήφισε

1 πακέτο φύλλο κανταΐφι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες 1 λίτρο φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία δωματίου 6 αβγά 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 2 πρέζες μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο Για τη γέμιση τυριών 300 γρ. φέτα τριμμένη 300 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 300 γρ. κασέρι τριμμένο 300 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο 2 αβγά 1/4 φλ. ελαιόλαδο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διάβασε τη συνταγή στο http://argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!