ΚΙΟΥΝΕΦΕ

Καταχωρήθηκε στις 19/11/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ: 500 γρ. φύλλο κανταΐφι 500 γρ. PROVOLONE AURICCHIO DOLCE 200 γρ. ARISTON, ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 200 γρ. φιστίκι Αιγίνης   Για το σιρόπι: 400 γρ. νερό 300 γρ. ζάχαρη 1 ξύλο κανέλλας 3 τμχ γαρύφαλλο  

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.alphatv.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!