Κυδωνόπιτα με σιμιγδάλι

Καταχωρήθηκε στις 26/10/14

6 Ψήφοι Ψήφισε

Η φετινή είναι ένα σιμιγδαλένιο γλυκό τύπου σάμαλι που επίσης θα καθιερώσω γιατί έγινε ιδιαίτερα αφράτο και ελαφρύ. Ο πολτός του κυδωνιού που χρησιμοποίησα του έδωσε φίνο άρωμα και απαλή γεύση, ενώ δεν είναι τόσο γλυκό που να σε λιγώνει όπως πολλά σιροπιαστά γλυκά.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.cretangastronomy.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!