by admin

Μελωμένο Ρεβανί με Φυστίκια Αιγίνης και Γιαουρτοπαγωτό Βανίλια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μαζί κ έναν έναν ξεχωριστά για τα καλά σας λόγια κ τις ευχές σας για τα 2 χρόνια του Captain Cook. Ειλικρινά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν ξέρετε πόσο δύναμη και χαρά μου δίνετε. Γι αυτό κ εγώ σήμερα θα σας κεράσω το απόλυτο Ελληνικό Γλυκάκι που έφτιαξα και σας το προτείνω να το φτιάξετε οπωσδήποτε! Όταν ήμουν παιδί είχα ένα θεματάκι με το ρεβανί. Η μητέρα μου το έφτιαχνε συχνά κ εγώ περίμενα να έρθει η στιγμή που θα βγάλει αυτό το αφράτο κέικ από τον φούρνο. Εκεί ξεκινούσε ενας μικρός "καυγάς".. Παρακαλούσα την μητέρα μου να μου κόψει το κομμάτι μου πριν το σιροπιάσει. Δεν το ήθελα σιροπιασμένο. Αντίθετα μου άρεσε έτσι σκέτο αφράτο και πλούσιο κεκάκι. Και πως θα το σιροπιάσει μετά η γυναίκα όταν λείπει ένα κομμάτι? Δύσκολο...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το eri-captaincook.blogspot.com