Μπακλαβάς γεμιστός με ψητή αμυγδαλόκρεμα Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 29/12/12

15 Ψήφοι Ψήφισε

Εκτέλεση για τη γέμιση: Xτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το αλεσμένο αμύγδαλο συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και όταν το μείγμα γίνει αφράτο, το αδειάζουμε από το μίξερ, προσθέτουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με μία μαρίζ προσθέτοντας την κανέλα και το γαρίφαλο. Συναρμολόγηση: Λιώνουμε το βούτυρο αλλά [...]

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykes-alchimies.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!