by admin

Μπακλαβάς με Αμύγδαλα και Φιστίκια Αιγίνης

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο μπακλαβάς είναι νόστιμο σιροπιαστό γλυκό της Μέσης Ανατολής αλλά και της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας. Εορταστικός τις περισσότερες φορές, αφού στα Ελληνικά σπίτια γινόταν για τις ιδιαίτερες γιορτινές μέρες.Στη Μυτιλήνη, παραδείγματος χάριν, φτιάχνουν την παραδοσιακή «μπακλαβού», που μαζί με τα «γεμάτα» είναι τα γλυκά που συνήθως προσφέρει η νύφη στην πεθερά, όταν γίνονται τα αρραβωνιάσματα.Παραδοσιακά γίνεται με φύλλα κρούστας, πολλά φύλλα κρούστας με ενδιάμεσες στρώσεις ξηρών καρπών, όπως καρύδια, αμύγδαλα, φιστίκια Αιγίνης, αλλά και σοκολάτα…
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: μπακλαβάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es