Μπακλαβάς με αμύγδαλα και φυστίκια Αιγίνης – μια γλυκειά τελετουργία

Καταχωρήθηκε στις 05/10/09

5 Ψήφοι Ψήφισε

Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Και πολύ χαρούμενη όση ώρα τον ετοίμαζα. Βγήκε τέλειος! Τα φύλλα ψημένα και χωρισμένα ένα-ένα, ρούφηξαν το σιρόπι και δεν κολυμπούσαν στο ταψί, όπως συνηθίζουν στους έτοιμους μπακλαβάδες.Κομμένος σε τετράγωνα κομμάτια με χάρακα, 5Χ5εκ, κάθε κομμάτι στολισμένο με μισό φυστίκι, φουσκωτό – με ροδοψημένα [...]

Διάβασε τη συνταγή στο http://tastefull.wordpress.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!