Μπακλαβάς με αμύγδαλα και φυστίκια Αιγίνης

Καταχωρήθηκε στις 20/04/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Βγήκε τέλειος! Τα φύλλα ψημένα και χωρισμένα ένα-ένα, ρούφηξαν το σιρόπι και δεν κολυμπούσαν στο ταψί, όπως συνηθίζουν στους έτοιμους μπακλαβάδες. Ιδανικό γλυκό για γιορτές και τραπέζια.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.tastefull.gr

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!