76
Υλικά
- ντοματίνια 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 τμχ
- φέτα 250 γρ
- κέτσαπ 2 κσ
- κανέλα 1 κγ
- μπαχάρι 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- άνηθος 1 ματσ.
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- μαργαρίνη 2 τμχ
Από την Ελένη Ψυχούλη ΥΛΙΚΑ 1 κ. ντοματίνια1 κ. κρεμμύδια½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις3 σκελ. σκόρδο1 φλ. αμύγδαλα χοντροκομμένα250 γρ. φέτα2 κ.σ. κέτσαπ Hellmann’s με 50% λιγότερη ζάχαρη1 κ.γ. κανέλα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr