323
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- φύλλο κρούστας 0.5 κιλ
- σπορέλαιο 1 ποτ
- καλαμποκέλαιο 1 ποτ
- ζάχαρη 1 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- γιαούρτι 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- πορτοκάλι 1 τμχ
Η σημερινή γλυκιά σιροπιαστή πίτα, η πατσαβούρα, έρχεται από την Βόρεια Ελλάδα φτιάχνεται πανεύκολα, μυρίζει υπέροχα και θα την λατρέψετε!
Διάβασε τη συνταγή στο ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr