Πουράκια μπακλαβά με φιστίκια Αιγίνης

Καταχωρήθηκε στις 10/05/11

26 Ψήφοι Ψήφισε

Όταν σιροπιάζουμε οποιοδήποτε γλυκό του ταψιού είναι καλό να αφήνουμε να κρυώσει τελείως το γλυκό για να ρουφήξει όσο σιρόπι χρειάζεται πριν το σερβίρουμε.

Διάβασε τη συνταγή στο http://argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!