by admin

Ραβανί Βέροιας "The Light Edition"

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το ραβανί ή ρεβανί, όπως το λέμε εμείς στη Μακεδονία, έχει καταγωγή από τη Βέροια. Υπάρχουν πολλές συνταγές για ραβανί. Με γιαούρτι, με λίγα αυγά, με πολλά αυγά, με χοντρό σιμιγδάλι, με ψιλό σιμιγδάλι, με ινδοκάρυδο. Η συγκεκριμένη συνταγή είναι ακόμη μια εκδοχή του ραβανί, μόνο που δεν έχει βούτυρο, για αυτό και θεωρείται light. Τελικά το ραβανί, όπως και να το κάνεις είναι τέλειο!!! ...
Διάβασε τη συνταγή στο olivesandolive.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί
Τοπική: Βέροια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το olivesandolive.blogspot.com