Ρεβανί με ινδοκάρυδο

Καταχωρήθηκε στις 05/07/11

53 Ψήφοι Ψήφισε

Όταν στην Κρήτη λέμε ντόπιο βούτυρο εννοούμε στακοβούτυρο. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά της κρητικής συνταγής από τις άλλες για το συγκεκριμένο γλυκό. Εν τούτοις, ακόμη και στην Κρήτη, το φτιάχνουμε πια με άλλα βούτυρα καλής ποιότητας , συνήθως αιγοπρόβειου γάλακτος, δηλαδή τύπου Κερκύρας.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!