by admin

Ρεβανί το εύκολο

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κάτι ανάμεσα σε ρεβανί και κέικ, ελαφρύ και εύκολο.υλικά5 αυγά1 μπεκιν2 φλιτζάνια αλεύρι1 φλιτζάνι ζάχαρη150-200 γρ ινδοκάρυδο (το μισό μέσα στη ζύμη και το άλλο για στόλισμα από πάνω)½ Βιτάμ½ γιαούρτιΓια το σιρόπι3 ½ ποτήρια νερό3 ποτήρια ζάχαρηεκτέλεσηΧτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από το ινδοκάρυδο, το οποίο το βάζουμε τελευταίο.Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε το ταψί μας και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 περίπου 20 λεπτά.Βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βράσουν για 10-20 λεπτά.Σιροπιάζουμε. Ζεστά και τα δυο.Όταν πιει όλο το σιρόπι (λίγες ώ
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το gefsieleftherias.blogspot.com