80
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 γρ
- αυγά 2 τμχ
- σιμιγδάλι χοντρό 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- φρέσκο βούτυρο 250 γρ
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- βανίλια 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη 3 κούπα/ες
- λεμόνι 0.5 τμχ
Οι γιορτές ξεκινούν όπου να' ναι με πρώτη του Αγίου Δημητρίου. Πάντα αυτή είχα στο μυαλό μου σαν ξεκίνημα των γιορτών του χειμώνα. Ποιο χειμώνα δηλαδή που ακόμα με κοντομάνικα είμαστε τέτοια εποχή. Τα σεκέρ παρέ τα ερωτεύτηκα όταν τα έφαγα στην Ξάνθη. Τα έφτιαξα δύο φορές με μικροαλλαγές. Διαβάστε οπωσδήποτε όλη τη συνταγή και τα tips πριν τα φτιάξετε!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com