84
Υλικά Για το σιρόπι 400 γρ. ζάχαρη 300 γρ. νερό 1 ξυλ. κανέλα 4 γαρίφαλα Φλούδα από ένα λεμόνι 1 κ.σ. μέλι 1/3 κ.γ. χυμό λεμονιού Για το γλυκό 450 γρ. φύλλο κρούστας 100 γρ. βούτυρο Για τη γκανάς 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35% 200 γρ. κουβερτούρα 1 κ.σ. βούτυρο φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα Εκτέλεση Βάζουμε σε ένα κατσαρολακι το νερό τη ζάχαρη το μέλι, ξυλ. Κανέλας, γαρίφαλα και τη φλούδα λεμονιού.
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com