144
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 170 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- γάλα 500 γρ
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- βανίλια 3 τμχ
- βούτυρο 220 γρ
- φύλλο κρούστας 1 συσκ
- ζάχαρη 800 γρ
- νερό 450 γρ
- μέλι 2 κσ
Δεν έχετε φάει παρόμοιο.. ή το έχετε χρυσοπληρώσει.. Εδώ όλα τα μυστικά από τον Άκη Πετρετζίκη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την είχα κάνει σε ταψί του φούρνου και μου βγείκε κάπως λεπτό το γαλακτομπούρεκο οπότε πιστεύω πως σε ένα μακρόστενο πυρέξ θα βγαίνει σίγουρα καλύτερο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com