Σάμαλι Πολίτικο

Καταχωρήθηκε στις 05/10/10

62 Ψήφοι Ψήφισε

Ανακατεύουμε μ' ένα κουτάλι, ώσπου να υγρανθεί καλά όλο το σιμιγδάλι. Αδειάζουμε το μίγμα σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι στρογγυλό με διάμετρο 35 εκ. και στρώνουμε την επιφάνεια με υγρή σπάτουλα.Σε κάθε κομμάτι βάζουμε πάνω του μισό αμύγδαλο.

Διάβασε τη συνταγή στο https://oinomagirion.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!