Γλυκό κουταλιού μελιτζανάκι

Καταχωρήθηκε στις 23/09/15

2 Ψήφοι Ψήφισε

Σήμερα θα σας δώσω την δική μου συνταγή για γλυκό μελιτζανάκι, όπου αντί του κλασσικού καβουρδισμένου αμύγδαλου, έχω χρησιμοποιήσει φιστίκι Αιγίνης. Και μάλιστα θα σας δώσω δύο εκδοχές. Η μία με το μελιτζανάκι όπως είναι, χωρίς να αφαιρέσουμε την φλούδα του και η άλλη χωρίς την φλούδα. Οι αναλογίες των υλικών παραμένουν οι ίδιες και στις δυο εκδοχές.

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!