Γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι!

Καταχωρήθηκε στις 23/04/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

 Έπειτα κόβουμε στα 4 και βγάζουμε τις λευκές "κλωστίτσες" που έχει απο τη φύση του το φρούτο. Τα βράζουμε σε κατσαρόλα 3 φορές απο 5 λεπτά. Στη συνέχεια βράζουμε τα 4 ποτήρια νερό με τη ζάχαρη και μόλις διαλυθούν ρίχνουμε και τα πορτοκάλια. Μόλις δέσει το σιρόπι ρίχνουμε τις 2 κουταλιές χυμό λεμονιού και τα φύλλα αρμπαρόριζας για να το αρωματίσουν ωραία και διακριτικά. Κατεβάζουμε απο τη φωτιά και το αφήνουμε μια ολόκληρη μέρα να "δέσει".

Διάβασε τη συνταγή στο https://fetoula.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!