90
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- κουβερτούρα λευκή 50 γρ
- αχλάδια 2 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- κανέλα -
Εγώ, στην προσπάθεια μου να πειραματιστώ με το αχλάδι, το έκανα πιτάκι, τυλιγμένο σε σφολιάτα, αναμειγμένο με κομματάκια λευκής σοκολάτας. Το μόνο πρόβλημα, αν το θεωρήσει κανείς πρόβλημα, είναι ότι τα αχλαδοπιτάκια τρώγονται ζεστά, λόγω της λευκής κουβερτούρας που σκληραίνει, όταν κρυώσει… Δοκιμάστε τα!!!
Διάβασε τη συνταγή στο olivesandolive.blogspot.com