ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

Καταχωρήθηκε στις 17/04/12

4 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα διαφορετικό τσουρέκι ελαφρώς γλυκόξινο, όπως τρώνε τα γλυκά οι Αυστριακοί και χωρίς τα απαραίτητα μπαχαρικά (μαχλέπι, μαστίχα, κακουλέ). Η συνταγή είναι λίγο διορθωμένη από μένα μια και η ποσότητα αλεύρου ήταν σχετικά μικρή και ναι μεν γινόταν πολύ αφράτο, όταν κρύωνε όμως καθόταν. Δεν είχε την απαραίτητη δύναμη να κρατήσει τον αέρα, οπότε την άλλαξα λίγο. Επίσης αντικατέστησα το νερό με γάλα. Βασικό μυστικό για τα αρτοσκευάσματα με μαγιά, τα υλικά όλα να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και όχι από το ψυγείο. Και τα υγρά στοιχεία, πάντα ζεστά.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.yumyum.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!