81
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 500 γρ
- αυγά 170 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- μαρσάλα 50 γρ
- αλάτι 5 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- ηλιέλαιο -
- ζάχαρη άχνη -
Οσο και αν ακούγεται απλό αυτό το γλυκάκι, είναι απίστευτα νόστιμο! Τραγανό, ελαφρύ, λιώνει στο στόμα, από αυτά που δεν μπορείς να φάς μόνο ένα!
Μια συμβουλή : αν μπορείτε να έχετε κάποιον βοηθό όταν φτιάξετε τις chiacchere, ο οποίος θα αναλάβει το τηγάνισμα, αμέσως μόλις τις ετοιμάζετε, ώστε να δουλεύετε παράλληλα; αυτό είναι και ένα από τα μυστικά για να γίνουν τραγανές και γεμάτες φουσκάλες!
Μια συμβουλή : αν μπορείτε να έχετε κάποιον βοηθό όταν φτιάξετε τις chiacchere, ο οποίος θα αναλάβει το τηγάνισμα, αμέσως μόλις τις ετοιμάζετε, ώστε να δουλεύετε παράλληλα; αυτό είναι και ένα από τα μυστικά για να γίνουν τραγανές και γεμάτες φουσκάλες!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com