43
Υλικά
- φύλλο κρούστας 4 φύλλα
- ανθότυρο 350 γρ
- καρύδα 60 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 100 γρ
- μανταρίνια 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 τμχ
- σιρόπι 300 γρ
- μέλι 1 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 60 γρ
- μαργαρίνη 60 γρ
Τα σιροπιαστά γλυκάκια συνηθίζονται πολύ σαν κεράσματα τις γιορτινές μέρες!Ένα από αυτά είναι και οι φλογέρες.Οι δικές μου φλογέρες διαφέρουν από τις κλασσικές!Τις γέμισα με ανθότυρο και καρύδα και τις αρωμάτισα με ξύσμα μανταρινιών και βανίλια.Αντί του κλασσικού σιροπιού ζάχαρης, χρησιμοποίησα σιρόπι από γλυκό περγαμόντο. Τα αρώματα των εσπεριδοειδών ταιριάζουν με την καρύδα...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com