Γαλλικά Κρουασάν βουτύρου/pâte a croissant au beurre

Καταχωρήθηκε στις 14/04/11

9 Ψήφοι Ψήφισε

Η συνταγή είναι βασισμένη στο βιβλίο του Pierre Herme La Patisserie την οποία όμως και αποφάσισα να μην ακολουθήσω κατά γράμμα για πρακτικούς λόγους. Δηλαδή. Ο Πιερ Χερμέ προσθέτει στην ζυμη σκόνη γάλακτος την οποία εγώ δεν βρήκα πουθενά. Από ότι ξέρω η συγκεκριμενη μορφη γάλακτος κάνει την ζύμη επιπλέον ευπλαστη και ίσως και πιο νόστιμη.

Διάβασε τη συνταγή στο http://royal-coconut.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές


Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!