94
Υλικά
- μαγιά νωπή 25 γρ
- γάλα 100 γρ
- αλεύρι 500 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαργαρίνη με βούτυρο 100 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- μαχλέπι 0.5 κγ
- κρόκος Κοζάνης 1 γρ
- αμυγδαλόπαστα 180 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- μέλι 50 γρ
- αλάτι -
- αυγά 1 τμχ
25 γρ. μαγιά νωπή 100 γρ. γάλα 500 γρ. αλεύρι 100 γρ. ζάχαρη ½ κ.γ. αλάτι 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 100 γρ. χυμό πορτοκαλιού 1 αβγό 1κ.γ υγρή βανίλια ½ κ.γ μαχλέπι τριμμένο 1 γρ. κρόκο κοζάνης 180 γρ. αμυγδαλόπαστα 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης 100 γρ. άσπρα αμύγδαλα 150 γρ. νερό 50 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. μέλι Αλάτι 1αβγό 1κ.γ. νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr