
Καλιτσούνια ανεβατά
Καταχωρήθηκε στις 20/04/14
Υλικά
- αλεύρι
- λάδι
- ζάχαρη
- στραγγιστό γιαούρτι
- αυγά και 8 ακόμα υλικά
Επειδή τα ανεβατά καλιτσούνια είναι δύσκολο να έχουν ωραίο σχήμα (ανοίγει η ζύμη όταν ανεβούν και χαλάει η εμφάνισή τους) αν δεν έχει μεγάλη εμπειρία η νοικοκυρά ένας εύκολος τρόπος είναι να κόψουμε το φύλλο σε μέγεθος πιάτου του καφέ και να τα κάνουμε σε σχήμα μισοφέγγαρου φροντίζοντας πάλι να κολλήσουν οι άκρες του φύλλου μεταξύ τους. Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα....