by admin

ΚΟΛΟΜΠΑ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΠΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κολόμπα (colomba), δηλαδή περιστέρι, ή αλλιως το δημοφιλέστερο γλυκο ψωμι, που παρασκευαζεται αποκλειστικά κατα την περίοδο του Πάσχα, στην γειτονική μας Ιταλία.
Την κολόμπα την εχουμε ξαναγευτεί (εδω) σε μια πιο προσιτή στους πολλούς αλλα και πιο απλουστευμένη παρουσίαση, που δεν υπολείπεται βέβαια σε νοστιμιά. Φέτος, αν και παρα πολυ πιεσμένη απο αποψη χρόνου, τελικά αποφάσισα να την ξαναφτιάξω, ακολουθώντας ομως τον ... δύσκολο δρόμο (!), χρησιμοποιώντας δηλαδή το φυσικό προζύμι.
Συνταγές για την κολόμπα κυκλοφορούν παρα πολλές, αλλα δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ αλλη, απο αυτην των αδελφών Σίμιλι, που καθε συνταγή που εχουν δωσει ειναι...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: μπριός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com