60
Υλικά
- προζύμι 250 γρ
- μαγιά νωπή 25 γρ
- αλεύρι 500 γρ
- ανθόμελο 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 160 ml
- βούτυρο 70 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 1 τμχ
- αλάτι 1 τσιμπ
- μαρμελάδα βερίκοκο 1 φλ
- νουτέλα 0.5 φλ
- κρόκοι 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 1 κσ
Αφρατη, μπριοσενια κουλουρα με γεμιση που συνδυαζει την μαρμελλαδα βερυκοκκο με την νουτελλα. Βεβαια, εγω χρησιμοποιησα το αγαπημενο μου φυσικο προζυμι, αλλα μπορειτε να την φτιαξετε και με μαγια μπυρας. Οσο για την μαρμελλαδα βερυκοκκο, χρησιμοποιησα την πραγματικα εξαιρετικη μαρμελλαδα που εφτιαξα περισυ, συμφωνα με την συνταγη της Christine Ferber (εδω), που περιχει κομματακια καραμελλωμενου βερυκοκκου....
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com