88
Υλικά
- σφολιάτα 1 φύλλα
- κακάο 2 κσ
- ζάχαρη άχνη 3 κσ
- βούτυρο αγελάδος 60 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις -
- αυγά 1 τμχ
- φιλέ αμυγδάλου -
Υπέροχα και απολαυστικά κρουασανάκια, τι καλύτερο για να συνοδέψουμε το καφεδάκι μας! Τα κρουασανάκια αυτά εκτός από γευστικά, είναι πολύ όμορφα και οπτικά, με την διχρωμία που παρουσιάζουν. Αυτή η διχρωμία προκύπτει από τον τρόπο που ενσωματώνουμε το κακάο στην σφολιάτα, και που δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Δεν είναι ιδιαίτερα γλυκά, τα προτιμώ έτσι, εσείς όμως αν τα προτιμάτε πιο γλυκά, μπορείτε να τα πασπαλίσετε με ζάχαρη άχνη. Πάμε να σας πω πως θα τα φτιάξουμε! Θα χρειαστούμε:1 φύλλο σφολιάτας 2 κουταλιές γεμάτες κακάο 3-4 κουταλιές ζάχαρη άχνη 60γρ. βούτυρο αγελάδος...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com