83
Υλικά
- αλεύρι 1 κιλ
- καλαμποκέλαιο 200 γρ
- γιαούρτι 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
- μαύρη ζάχαρη 1.5 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- ανθότυρο 1 κιλ
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
- κανέλα 1 κγ
- κρόκοι 1 τμχ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΝΕΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ... ΚΑΙ ''ΕΛΑΦΡΙΑ''
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:1 kg ΑΛΕΥΡΙ ΓΟΧ 200 gr ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ 200 gr ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΑΒΓΟ 2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΑ B. POWDER 1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΥΡΗ ΧΥΜΟ ΜΙΣΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ..
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ:1 kg ΑΛΕΥΡΙ ΓΟΧ 200 gr ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ 200 gr ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΑΒΓΟ 2 ΚΟΥΤ. ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΑ B. POWDER 1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΥΡΗ ΧΥΜΟ ΜΙΣΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ..
Διάβασε τη συνταγή στο mageirisa.blogspot.com