Μικρά «τσουρεκάκια»

Καταχωρήθηκε στις 28/04/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτά τα μικρά τσουρεκάκια, τα οποία  είναι γνωστά ως hot cross buns, στολισμένα με το σταυρό στην επιφάνεια τους  και με κομμάτια αποξηραμένων φρούτων, τα γνώρισα πριν χρόνια όταν έφτασαν στα χέρια μου περιοδικά από την Αγγλία. Αυτά τα τσουρεκάκια συνηθίζεται να καταναλώνονται την Μεγάλη Παρασκευή στην Αυστραλία, Αγγλία, Καναδά, Ν. Ζηλανδία, Ινδία και αλλού, σημαίνοντας την λήξη της νηστείας.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.asproylas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!