71
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
Αυτή η συνταγή προέρχεται από το χωριό Μαραθόκαμπος της Σάμου και χαρακτηρίζεται ως ¨φτωχή¨ όσον αφορά τα συστατικά της, αλλά πιστέψτε με το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Δεν μπορoύν να αντισταθούν ούτε μεγάλοι ούτε μικροί. Η τηγαντίτα σερβίρεται είτε ως αλμυρό είτε ως γλυκό πιάτο.Υλικά 1 κιλό αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κεσεδάκι μικρό γιαούρτι στραγγιστό 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 ποτήρι του νερού χλιαρό νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr