67
Για να τα φτιάξουμε χρειαζόμαστε τα παρακάτω:Υλικά:αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3,5 φλ. τσαγιού2 φακ. ξερή μαγιάμισή κ.γλ. μοσχοκάρυδομισή κ.γλ. κανέλαζάχαρη 4 κ.σ.αλάτι 1 κ.γλ.νερό χλιαρό μισό φλ. τσαγιούγάλα φρέσκο 1 φλ. τσαγιούβούτυρο λιωμένο μισό φλ. τσαγιού1 αυγόextra:ζάχαρηκανέλαβούτυρο λιωμένοΔιαδικασία:Σε λεκανίτσα βάζουμε πρώτα όλα τα στέρεα υλικά μας και μετά όλα τα υγρά.Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια αφράτη ζύμη, η οποία θα ''κολλάει'' πολύ ελαφρά στα χέρια μας.Το βάζετε σε ταψάκι με χαρτί ψησίματος και συνεχίζετε την διαδικασία μέχρι να τελειώσει όλο το ζυμάρι
Διάβασε τη συνταγή στο asteratikouzina.blogspot.com