115
Υλικά
- φαρίνα 200 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 3 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- κανέλα 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
Από την Εύη Παπαδοπούλου Υλικά 200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 100 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 βανίλια 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό πλήρες 3 κ.σ. Flora με 25% βούτυρο Για την επικάλυψη: 2 κ.σ. Flora Soft με 3% βούτυρο ½ φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr