209
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 φλ
- ζάχαρη 3 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αλάτι 0.25 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 1.25 φλ
- βανίλια 1 τμχ
- βούτυρο 3 κσ
Υλικά συνταγής 1½ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ ¼ κ.γ. αλάτι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 2 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου 1¼ φλιτζ. γάλα σε θερμοκρασία δωματίου 1 βανίλια 3 κ.σ. βούτυρο ανάλατο λιωμένο ελαιόλαδο για το τηγάνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr