Pancakes με αλεύρι ντίνκελ, χωρίς ζάχαρη

Καταχωρήθηκε στις 29/08/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Επειδή ακόμα θέλω να νιώθω ότι για παράδειγμα το ΣΚ μπορώ να ευχαριστηθώ ένα καλό πρωινό, έφτιαξα αυτά τα pancakes! Για να αποφύγουμε το λευκό αλεύρι, έβαλα αλεύρι Ντίνκελ. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και μέταλλα, περιέχει λίγη γλουτένη, αλλά είναι πιο εύπεπτο σε σχέση με το αλεύρι από σιτάρι.

Διάβασε τη συνταγή στο https://santie-athina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!