by admin

ΠΑΝΕΤΤΟΝΕ ♦♦ PANETTONE

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Γιορτες και πανεττονε πανε πακετο στην γειτονικη μας Ιταλια, αλλα τα τελευταια χρονια τα ειδαμε να κανουν την εμφανιση τους σε αφθονια και σε μεγαλα σουπερ-μαρκετ αλλα και αρτοζαχαροπλαστεια. Δεν εχουν ομως καμμια σχεση με το αφρατο πανεττονε που φτιαχνεται στο σπιτι και μοσχομυριζει πορτοκαλι, βανιλλια και βουτυρο. Τραγανη κρουστα απ' εξω, κρυβει επιμελως την αφρατη και μυρωδατη κιτρινη ψιχα που κλεινει μεσα της τα γλυκα κομματακια των ζαχαρωμενων φρουτων. Περισυ καταπιαστηκα με το παραδοσιακο πανεττονε με φυσικο προζυμι, που εφτιαξα ακολουθωντας κατα γραμμα την αξεπεραστη συνταγη των αδελφων Σίμιλι...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: πανετόνε

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com