148
Υλικά
- λάδι 0.67 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.67 κούπα/ες
- γάλα 0.67 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- βανίλια 3 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μαγειρική σόδα 0.5 κφτ κγ
Πραγματικά τρομερά εύκολα και ένα ζυμαράκι που γίνεται στο πι και φί και είναι τόσο αφράτο τόσο φίνο. Η μοναδική δυσκολία που ίσως αντιμετωπίσετε είναι το τσίμπημα που κάνουμε για να σχηματιστούν τα λυχναράκια.
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com