58
Υλικά
- βούτυρο 1 φλ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- αυγά 2 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 3 κσ
- μαχλέπι 1 κγ
- αλεύρι σκληρό 3 φλ
Σε ένα κατσαρολάκι,ζεσταίνουμε 1 φλυτζάνι γάλα με 1/2 φλυτζάνι βούτυρο, να λυώσει το βούτυρο. Ρίχνουμε μέσα 1 φακελάκι ξηρή μαγιά. Προσθέτουμε 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη και 1 κουταλάκι του γλυκού μαστίχα Χίου τριμμένη και ανακατεύουμε να διαλυθούν. Προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 2 αυγά χτυπημένα, 3 κουταλιές χυμό πορτοκαλιού,1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαχλέπι, 3 φλυτζάνια αλεύρι σκληρό...
Διάβασε τη συνταγή στο teleialysh.blogspot.com