Πασχαλινά τσουρέκια: Μυστικά για να είναι επιτυχημένα και αφράτα

Καταχωρήθηκε στις 06/04/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. μαλακό Βούτυρο 400 γρ. Ζάχαρη 4 κουτ. χλιαρό Γάλα 4 Αυγά 50 γρ. (3-4 κουταλιές) σε φλούδες Αμύγδαλα 2 κουτ. γλ.  Μπέικιν Πάουντερ 1/2 κουτ. γλ. Αλάτι 2 κουτ. Ξύσμα λεμονιού κόκκινα Αυγό(ά)  

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.madata.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!