Πασχαλινό Τσουρέκι για Αρχάριους

Καταχωρήθηκε στις 28/04/13

41 Ψήφοι Ψήφισε

Το παραδοσιακό τσουρέκι του Ελληνικού Πάσχα.Απλή διαδικασία, εύκολος τρόπος και κλασικά τα υλικά και τα αρωματικά που χρησιμοποιούνται, ώστε να έχουμε ένα αφράτο, φουσκωτό και όμορφο τσουρέκι.Αρέσει σε όλους και δεν νοείται πασχαλινό, ανοιξιάτικο τραπέζι που να μη δεσπόζει στο κέντρο του το τσουρέκι, μαζί με τα κόκκινα αυγά, που η νοικοκυρά του σπιτιού ετοίμασε για τη συγκεκριμένη στιγμή.Δικό σας!

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!